Thursday, August 25, 2005

Image hosted by Photobucket.com

Belajarlah kat uia kalau....

Belajarlah kat uia, kalau mahu dihujani dengan soalan yang sebegini:

"huda, aku konvo nih, mai la, hang dah konvo kan, eh....tak konvo lagi?"
(daalm keadaan camnih, nak jawab baru 3rd year pun rasa cam hampes)

"huda, akhir tahun nih walimah aku, mai la, hang bila lagi?
(ceh, grade pun belum takkan nak pikir kawin kan)

"la...lama tak jumpa hang, huda. Hang praktikal/kerja kat mana?"
(kerja jadi student kat uia haha)

"laaa...baru 3rd year ka, ingatkan 4th year, awat lambat sangat?"

"huda, hang free dak, aku nak belanja hang dengan duit gaji pertama aku"
(huda jawab : aku free, aku pun nak belanja hang dengan duit scholar aku)

*moralnya-jangan cakap pasal kerja depan huda, kalau anda tidak mahu kena hikmat rasengan dari dia*

2 Comments:

Blogger mohd zaki said...

pandai anda lukis. lawa.

9:58 PM  
Blogger lisa said...

Hi, my name is Lisa. I was just browsing through and I wanted to let you know that I like your blog. I'm definitely going to bookmark you!

I have a bridesmaid gifts site. It pretty much covers bridesmaid gifts and wedding favors related stuff.

Come and check it out if you get time :-) Thanks!

10:12 PM  

Post a Comment

<< Home